Billig renhold og utvask – Aftenbladet Fordelskort

Renhold og utvask

Stavanger Renholdsbyrå AS er en GRV (Godkjent renholdsvirksomhet) og er oppført i Renholdsregisteret. Vi oppfyller alle krav som stilles til et seriøst renholdsfirma. Du kan trygt velge oss til alle typer renholdstjenester. Det være seg daglig renhold, flyttevask, utvask, visningsvask, trappevask i borettslag og sameiet eller privat vaskehjelp til hjemmet.

Billig renhold og utvask i Stavanger, til priser du har råd til! Vi vektlegger miljø og sikkerhet og har valgt en serie av miljøvennlige og allergivennlige produkter fra anerkjente leverandører. Vi er også medlem av Cleaning.no som er en fagorganisasjon for alle som har renhold som yrke. På hjemmesiden til Cleaning.no kan kundene våre se oversikt over bedrifter som oppfyller de faglige og juridiske krav som forventes av et seriøst renholdsbyrå. Som et ledd i vår kvalitetskontroll benytter vi INSTA-800 standarden.

For Stavanger Aftenblad sine abbonenter med fordelskort har vi følgende tilbud:

Oppstartsavgift: kr 250,-

Vaskehjelp: Timepris: kr 429,- inkl.mva for 1 renholder med utstyr.

Kjøretillegg i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg: kr 125,- inkl.mva

Kjøretillegg i Rennesøy, Hommersåk, Gjedal, Kleppe og Bryne: kr 200,- inkl.mva

Faktura & administrasjonsgebyr: kr 39,- inkl.mva

Du kan også bestille hjemmehjelp til samme pris. Hjemmehjelpen utfører praktiske oppgaver i hjemmet.

Flyttevask, visningsvask og utvask: 10% rabatt på veiledende priser. Vi er allerede blant de rimeligste på markedet og er konkurransedyktige på pris, service og kvalitet. Vår flyttevask er i henhold til Eiendomsmeglerforbundets standard. Se sjekklisten på flyttevask her

Renholdstjenester! Trenger du hjelp til rengjøring i huset, eller hjelp til utvask, visningsvask eller flyttevask? Med Aftenbladkortet får du 10 % rabatt på flyttevask, utvask og visningsvask. Last ned ditt digitale Aftenbladkort her!