Flyttevask Stavanger Vi er en GRV (Godkjent renholdsvirksomhet) og er oppført i Renholdsregisteret. Vi oppfyller alle krav som stilles til et seriøst renholdsfirma. Du kan trygt velge oss til alle typer renholdstjenester. Vi tar miljøansvar og bruker miljøvennlige og allergivennlige produkter fra anerkjente leverandører.
Har du aftenbladet fordelskort? Spesialtilbud for alle med fordelskortet, les mer om dette på denne linken AFTENBLADET FORDELSKORT.
Som innehaver av fordelskortet har du bl.a rabatt på vaskehjelp, flyttevask, utvask og hjemmehjelp.
Vi oppfordrer alle med fordelskortet om å opplyse dette ved bestilling. Vår flyttevask / utvask er i henhold til Eiendomsmeglerforbundets standard, den omfatter følgende: LINK SJEKKLISTE for flyttevask Stavanger (last ned og print ut)
Her er svar på de mest spurte spørsmålene kundene stiller oss: I de tilfeller boligen er møblert eller delvis møblert, må kjøkkenskap, skuffer og kommoder være tømt. Likeledes  må garderobeskap i soverom være tomme for at vi skal rengjør disse innvendig.
Hvis dette ikke er gjort, vil renholderen gjøre rent front og fasade, oppe og under skapene. Alternativt kan kunden bestille tømming av innholdet og etter vask kan alt legges på plass igjen av våre renholdere. Møbler blir ikke renset, kun støvtørket. Bilder, malerier o.a på veggene blir ikke fjernet av renholderen men også her vil vi tørke støv av rammene.
Persienner og lameller inngår ikke i en standard utvask, men kan bestilles i tillegg.
Ikke bruk tid og krefter på vask når du kan få det rimelig av oss, ta kontakt for et uforpliktende tilbud.
Vi vet hvilken standard som kreves av aktørene i boligmarkedet. Vi blir veldig ofte kontaktet av lokale eiendomsmeglere og advokater på vegne av deres klienter.