Renhold i Stavanger

Inneklima er et område som vies stadig større oppmerksomhet. Renhold er en av faktorene som gir et godt inneklima. Regelmessig renhold av lokalene gir bedre helse for brukerne og lavere sykefravær blant personalet. Gode renholdsrutiner er en god investering for bedriften.

Som et ledd i vår kvalitetskontroll benytter vi INSTA-800 standarden. Vi er et renholdsfirma som tilbyr periodisk renhold av kontorlokaler,  butikker, barnehager, skoler, borettslag, avsluttende byggrenhold, brakker, verksteder, flerbrukshaller og utleie av renholdsvakter på festivaler/arrangementer.

Et profesjonelt rengjøringsbyrå skal være kundens partner og gi råd og veiledning slik at renholdet blir mest mulig hensiktsmessig og oppfyller de krav som stilles i lovverket. Vi ønsker å bli det foretrukne selskapet innen vår bransje.

God service og kvalitet er vårt kjennemerke. Som kunde får du alt på ett sted. Vi organiserer og planlegger prosessen sammen med deg. Vår målsetning er at når du tenker daglig renhold Stavanger, så er det oss du skal velge. Vi tar miljøansvar og bruker miljøvennlige og allergivennlige produkter fra anerkjente leverandører.

Vi utfører også avsluttende renhold av næringslokaler. Kvalitet koster litt, men det er ikke så dyrt som mange tror. Vi er blant de rimeligste på markedet. ta en kjapp telefon eller send en enkel forespørsel på mail til oss først.

Vår samarbeidspartner Stavanger Flyttebyrå AS kan være behjelpelige med rydding og transporttjenester. Besøk deres nettside her