Vaskehjelp Stavanger

Konseptet er enkelt, du ringer og bestiller vaskehjelp til de oppgavene du har behov for.  Vaskehjelpen har alt av utstyr og rengjøringsmidler som trengs for å utføre vanlig renhold. Vaskehjelpen kan bestilles til alle typer anledninger, f.eks bursdagsselskap, bryllup, firmafest og julebord.

Våre dyktige renholdere hjelper deg med opprydding, oppvask, gulvvask og generell renhold av lokalet.
Nyt selskapet sammen med gjestene dine og la oss ta hånd om renholdet under og etter arrangementet.

Vaskehjelpen kan bistå med avlastning ved sykdom, ekstrahjelp ved større arrangementer og festivaler innendørs som utendørs. Vaskehjelp egner seg også for dem som ikke ønsker fast renholdshjelp, men trenger vask en gang i blant.

Små firmaer, Sameiet og borettslag som trenger renhold når behovet melder seg. Vaskehjelpen er et rimelig alternativ til dyre avtaler hvor man må betale minstesatser for å inngå renholdsavtale.

Vi tar trappevask og renhold av fellsarealer. Prisen er inkludert rengjøringhjelp og rengjøringsmidler, ved bruk av spesialmidler, blir det tillegg i prisen ut i fra hvilken spesialmiddel som er benyttet. Vaskehjelp Stavanger, da er det oss du ringer!

Hjemmehjelp

Vår hjemmehjelpstjeneste inneholder tjenester som rydding i rom, stryke klær, handle matvarer, lettere renhold og ellers hjelp til daglige gjøremål. Tjenesten er populær blant seniorer og barnefamilier.Betalingsprinsippet er enkelt, du betaler for den tiden som er brukt pluss et tillegg for kjøring. Taksameteret stopper når renholderen har pakket sammen utstyret og er klar til å ta imot betaling. Beløpet rundes av til nærmeste kvarter.

Ring og avtal på forhånd eller ved akutt behov, vi stiller opp på kort varsel.

Ved bestilling, gi en kort beskrivelse av hva oppdraget går ut på slik at vaskehjelpen kan ta med nødvendig utstyr.

Gi en gave som gleder, bestill her en vaskehjelp til en du er glad i. Har du Aftenbladet fordelskort? Rabatt og gode tilbud finner du på denne siden.