Fasadevask

Utvendig renhold

Utvendig renhold og fasadevask er et område som vies stadig større oppmerksomhet. Utvendig vask er en av faktorene som gir et godt inntrykk. Regelmessig renhold av utearealer gir på sikt lavere kostnader vedlikeholdskostnader i form av utskiftning, renover og oppussing. 

Vi tilbyr også takvask. Et rent tak har mange fordeler ved siden av at bygningen/huset ser rent og fint ut. Et rent tak med rene takstein sørger for at holdbarheten til taket forlenges. Stavanger Renholdsbyrå anbefaler at man annenhvert år får taket vasket. Du kan spare store kostnader ved å jevnlig vasket taket grundig.

Vi er et renholdsfirma som tilbyr periodisk utvendig renhold av privatboliger, kontorbygg,  butikker, barnehager, skoler og borettslag.

God service og kvalitet er vårt kjennemerke. Som kunde får du alt på ett sted. Vi organiserer og planlegger prosessen sammen med deg. Vårt mål er at vi skal være ditt naturlige valg når du tenker renhold. Vi tar miljøansvar og bruker miljøvennlige og allergivennlige produkter fra anerkjente leverandører.

Se for øvrig hva vi tilbyr innen eiendomstjenesterKontakt oss for en gratis befaring.

Vår samarbeidspartner Stavanger Flyttebyrå AS kan være behjelpelige med rydding og transporttjenester. Besøk deres nettside her.