Trenger du en ordentlig rengjøring før jul?

Juletiden kan være en stressende og krevende måned. Vi skal alle planlegge juleaktiviteter, handle julegaver, besøke familie og venner. Kanskje du er i en flytteprosess, eller kanskje bare ønsker en grundig rengjøring av boligen/kontoret slik at man gir et godt inntrykk til de som kommer på besøk. Uansett om det er besøk hjemme, utvask av bolig/leilighet eller renhold av et kontor, så vil renslighet alltid gi et godt inntrykk og tiden med venner/kollegaer være mye hyggeligere.

Vi vil denne bloggen gi deg noen gode råd og anbefalinger som du kan med fordel ta med deg i din planlegging.

Planlegg i god tid

Dersom du planlegger alle viktige aktiviteter i juletiden så vil du få en god oversikt over ting som skal gjøres. Dette vil føre til mindre stress for deg i en ellers travel måned. Pass på å få med deg alle detaljer når du planlegger renhold av bolig, utflytting eller kontoret.

  • Hva skal vaskes/renses
  • Trenger du å flytte store møbler i forbindelse med ryddingen?
  • Hvor mye tid har du satt av til denne prosessen?
  • Trenger du hjelp med bæring og flytting? Hvor mange trenger du evt?
  • Sett av tilstrekkelig med tid til renholdet, det tar ofte mer tid enn man tror!
  • Er det verdt å heller leie inn et profesjonelt renholdsbyrå?

Bruke et profesjonelt renholdsbyrå

Det er mange fordeler med å bruke et profesjonelt renholdsbyrå. Du sparer tid, og jobben blir utført på en god og smidig måte. Selv om det koster å bruke et renholdsbyrå så frigjør det tiden for deg, i en stressende julemåned, som du kan bruke til andre viktige ting. Et renholdsbyrå kan ta seg av hele prosessen og du kan nyte hverdagen i ro og fred!stavanger, monument, vikings-4947991.jpg

Stavanger Renholdsbyrå AS, ditt lokale renholdsbyrå. Et trygt og rimelig valg!

Bruker du et lokalt anerkjent renholdsbyrå så vil du ha et kontaktpunkt lokalt hvor du kan henvende deg. Lokale byråer kan på kort varsel foreta befaring og gi et estimat. Det er alltid en stor fordel at man lett kan få tak i renholdsbyrået og dets representanter. Vi som profesjonell aktør er pålagt å følge norske lover og regler. Sist men ikke minst så støtter du ditt lokale næringsliv og arbeidsplasser.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende befaring. Fyll ut kontaktskjema eller ring oss. Vi lover å hjelpe deg på en smidig og kostnadseffektiv måte.

Stavanger Renholdsbyrå er ditt lokale renholdsbyrå. Vi tilbyr flyttevask, dødsbo (rydding og utvask), fasadevask. I tillegg til dette har vi flere gode tilbud innen eiendomstjenester. Les mer om våre tjenester, og ta kontakt for en uforpliktende hyggelig prat. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *