Start året med renhold!

Januar er nå over og det er forhåpentligvis også det dårlige været de fleste av oss har vært gjennom de siste ukene. Mange har kjøpt ny bolig og solgt sin gamle. Da trengs det å få tatt flyttevask av den solgte boligen. Vi i Stavanger Renholdsbyrå AS har rykte på oss for å være flinke med flyttevask i forbindelse med overtagelse av eiendom. Se gjerne vår «Sjekkliste» for hva flyttevask inneholder. Det settes krav til utvask ved overdragelse av bolig, vi oppfyller kravene for deg slik at du trygt kan overlevere boligen til ny eier.

Ingenting er mer behagelig enn et nylig rengjort kontor, eller et grundig nyvasket hus. Start det nye året med å gi kontoret eller boligen din en skikkelig rengjøring, slik at du føler deg velkommen i ditt hjem eller kontor. Med mangeårig erfaring i bransjen vet vi hva som skal til for å gjøre våre kunder fornøyde.

Skal du i gang med et større ryddeprosjekt eller rydding av dødsbo, så har vi lang erfaring med rydding og klargjøring av dødsbo. Vår avdeling for eiendomstjenester tilbyr tjenester som maling, tette hull i vegger, bytte dører, bytte brannvarslere, rydde i hagen og utvendig husvask. Med enkle grep kan man gjøre eiendommen mer attraktiv før den legges ut for salg/ utleie. Les mer på vår hjemmeside om hva vi tilbyr.

Stavanger Renholdsbyrå AS, et trygt valg!

Stavanger Renholdsbyrå er ditt lokale renholdsbyrå. Vi tilbyr flyttevaskdødsbo (rydding og utvask)fasadevask. I tillegg til dette har vi flere gode tilbud innen eiendomstjenester. Les mer om våre tjenester, og ta kontakt for en uforpliktende hyggelig prat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *